3 årsager hvorfor acceptere kreditkort via telefon

Forretninger i dag, hvad enten online eller offline, er mere praktisk end før ved hjælp af en enkel og billig måde ved at acceptere kreditkort via telefon. Denne metode til at acceptere betalinger at dreje hoveder af virksomhedsejere og gør det muligt for dem at adfærd forretning lige fra deres telefon uden at forlade deres hjem, kontor eller køretøj.
Hvordan kan acceptere kreditkort via telefon giver bekvemmelighed?
Accepter telefonisk er en ny teknologi, som giver mulighed for en virksomhed at acceptere kreditkortbetalinger af blot skrive kort nummer og salg beløb i en telefon. Denne service er så populært, at det blev præsenteret i September 2004 udstedelse af Limousine Digest, side 14 og i maj 2004 spørgsmålet om Small Business lejlighed Magazine. Der er ingen terminal eller udstyr behov. Denne nye tjeneste giver virksomhedsejeren en nem og billig måde at acceptere kreditkort mens stigende overskud.
De 3 vigtigste grunde omfatter:
Bekvemmelighed – strategi – opfordring til handling
Bekvemmeligheden ved at acceptere kreditkort via telefon er, at virksomhedsejere nu ikke har at sætte kunden på hold for at komme tilbage til i deres hjem eller kontor til at acceptere betaling For deres produkter eller tjenesteydelser. De kan bo i deres køretøj på en byggeplads, i en restaurant eller selv ved gymnastiksalen til at drive virksomhed som sædvanlig uden forsinkelse. Ikke alene er dette godt for virksomhedsejeren, kunden kan nu slappe af at kende deres køb er nu blevet behandlet ved hjælp af en sikker og sikkert miljø uden besvær.
Strategisk tilgang definerer bekvemmeligheden i at acceptere kreditkort af telefonen ved hjælp af en mind-set understøttes ved at fokusere på kunden og deres behov. Herved får de rigtige produkter og tjenesteydelser til de rette kunder på den rigtige måde med den rigtige værdi, alt imens gør en fortjeneste. Tænker om det hele tiden holder dine kunder friske og villig til at gøre forretninger med dig.
Opfordring til handling hjælper med at definere hvad virksomhed, du er virkelig i at producere resultater for dine kunder. Dette gør det muligt at Luk flere salg hurtigere og nemmere. Dette vil også hjælpe dig være opmærksom på hvad der virker og hvad ikke, mens danner en vane for at være en løbende bidragyder til din løbende markedsføring indsats. Når en person er klar til at købe dine produkter eller tjenester, hjælper din opfordring til handling overbevise kunden, at sikkerhed og pålidelighed er til stede.
Når du giver en fuld service betalingsløsning, med ingen udstyr eller software. Din virksomhed er let tilgængelige for kunden på alle tidspunkter. Uanset hvor du er placeret, kan du acceptere betalinger ved et tryk på din telefon.

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.